Upphandling av säkerhetsdörr

TORTEROLO & RE

Info när ni ska köpa säkerhetsdörrar

Kvalitét, inte bara med våra säkerhetsdörrar och installationer utan också genom hela processen. Vår målsättning är att ni som bostadsrättsförening ska känna er trygga och säkra på att ni valt rätt leverantör när ni bestämt er för att köpa säkerhetsdörrar av oss.

Vi är specialister på säkerhetsdörrar och vår erfarenhet är stor, därför kan vi lämna våra offerter inkl. komplett arbete, utan tillkommande extra kostander.
Ni som bostadsrättsförening ska vara förvissade om vad ni får när avtalet ingås.

Finansiering

Det vanligaste sättet att finansiera ett dörrbyte i en bostadsrättsförening är där föreningen genomför hela bytet och tar hela kostnaden. I andra fall sker det att vi med bostadsrättsföreningen upprättar ett ramavtal där varje medlem får beställa dörr ifrån. Fördelen med ett ramavtal är att föreningen försäkrar sig om att inte tio olika fabrikat, modeller och färger installeras i trapphuset utan föreningen fastställer en ”dörrstandard”.

Processen i en upphandling är unik för varje bostadsrättsförening då olika lösningar passar olika föreningar. Grunden består av att genom vårt breda kunnande om just säkerhetsdörrar, förmedla och veta vilken produkt som passar just er förening.

Steg1, Förfrågan/Presentation av er fastighet
Steg2, Offert
Steg3, Order/avtal
Steg4, Planeringsmöte
Steg5, Leverans/montagestart
Steg6, Uppföljningsmöte
Steg7, Slutjusteringar
Steg8, Uppföljningsmöte

© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng