Digitala och smarta lås – säkerhetsdörrar

Digitala och smarta lås

TORTEROLO & RE

Öppnar automatiskt dörrar för dig

Avancerade motorlås inbyggda i konstruktionen eller smidig lösning med motoriserat vred?

Vi kan leverera en digital lösning som passar just dig och dina behov med vårt spann av moderna och pålitliga system. Behovet av vilken system just du behöver styrs lite av vilka ambitioner och krav du har. Du kanske bara vill öppna dörren på ett smidigt sätt med din smartphone? Eller vill du kanske koppla in dörren till ett avancerat passagesystem byggt av en specialist?

Man kan enklast dela in detta i två kategorier. En kategori med inbyggt motorlås som är en del av själva dörrkonstruktionen redan vid tillverkningen av dörren. Denna typ av lösning skapar bäst flexibilitet och kan byggas mycket avancerat med karmöverföringar och extern styrning. Den andra kategorin är den smidiga lösningen där du kan digitalisera en befintlig dörr då den enkelt kan installeras externt utan att behöva bygga om dörren.

LINX

Vår avancerade system med inbyggt motorlås. Kan kommunicera med vilket passagesystem som helt via en I/O dialog box. Läs mer om LINX 

WS mode med SALTO Danalock

WS mode är ett system där du enkelt kan styra din dörr direkt i din telefon. Inga komplicerade installationer krävs. Med appen kan inte bara låsa och låsa upp utan också ge ut digitala nycklar, se kompletta loggar och se dörrens aktuella status. WS mode kan appliceras på nya dörrar eller på våra befintliga dörrar. WS mode är en produkt från SALTO Danalock med specialanpassningar för att passa och fungera just till Torterolo&Re säkerhetsdörrar.

Läs mer om WS mode

© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng