Om Torterolo & Re

Säkerhetsdörrar

Inbrottssäkra dörrar från Torterolo & Re sedan 1964

Vi är en av Europas främsta tillverkare av säkerhetsdörrar med en produktion av c:a 60.000 säkerhetsdörrar årligen. Torterolo respektive Re är två familjenamn som båda var involverade i företagets grundande. Idag drivs företaget av familjen Re som enda ägare. All produktion är belägen i norra Italien, söder om Turin, i Carcare. Den inhemska marknaden utgör vår största marknad tillsammans med den franska, medan den största utvecklingen sker på marknader som Skandinavien, USA och Japan.

I Skandinavien etablerade sedan 2001 och finns representerade över hela regionen med starkast fäste i Sverige. TEC WOODSTEEL AB är vårt svenska bolag, ett helägt familjeföretag med kunskaper och erfarenhet inom branschen sedan 70-talet. Våra största kundkategorier är bostadsrättsföreningar, privata bostadsbolag och byggföretag av exklusiva nyproducerade hus. WOODSTEEL är också vårt varumärke för den mer standardbetonade säkerhetsdörren Woodsteel WS3. Läs mer om denna avdelning på www.woodsteel.se

Torterolo & Re säkerhetsdörrar håller måtten längre

För en hållbar säkerhetsdörr krävs också en lättskött dörr med möjligheter till reservdelar och justeringsmöjligheter. Alla ytor på våra säkerhetsdörrar är utbytbara, detta gör att vid ett inbrottsförsök kan man byta ut träpanelerna. Om någon repar eller klottrar på dörren kan man enkelt byta ytan utan att byta hela dörren.

Tappade nycklar eller nyinflyttad? Oavsett om man tappat bort en nyckel eller flyttar in i en ny lägenhet bör man byta låscylinder. Detta görs med ett enkelt handgrepp.

Reservdelar

Om någon komponent i säkerhetsdörren skulle behöva bytas finns reservdelar lätt till hands.
Torterolo & Re arbetar bara med etablerade komponenter från etablerade tillverkare.

  • Inbrottssäkra dörrar från Torterolo & Re

Kontakta oss

Säkerhetsdörr villa och småhus
© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng