Inspiration & Referensbilder

Torterolo & Re

Bostadsrättsföreningen Gnistan 10

Karlavägen 72, Stockholm

Brf. Gnistan 10 är en bostadsrättsförening som är enormt måna om sin fastighet och dess ursprungliga detaljer. Fastigheten besår av drygt 20 lägenheter och samtliga lägenheter har två dörrar. Dörrarna har en yta av 20mm massiv ek som sedan är vaxad för att uppnå yttersta finish.

Vi tackar Brf. Gnistan 10 för ett trevligt samarbete!

Bostadsrättsföreningen Odens Ros 22

Odengatan 26, Stockholm

Hörnfastighet i ”Sibirien” med ett vackert trapphus som nu har ett tryggt och tyst. Dörrar med speciellt utformade romber i massiv och fanerad ek. Säkerhetsklassningen är givetvis den högre, RC4 enl. SS-EN1627.

Fastigheten har två uppgångar, Odengatan 26 & Roslagsgatan 10. På Roslagsgatan sitter en del bakdörrar samt entrédörrar i speglad målad vit kulör.

Göran Stålberg och Inger Ågren, vilka kanonpersoner att få arbeta med. Tack för att ni gör vårt arbete till en fröjd!

Bostadsrättsföreningen Älgskyttarne 1

Atterbomsvägen 60, Stockholm

Fastigheten byggdes under senare hälften av 30-talet och de nya dörrarna efterliknar de gamla. En kraftig stomme av stål som skapar ett bra inbrottsskydd, klass 4 (RC4) och klädd med 20mm fanerad/massiv ek.

Bostadsrättsföreningen Huggjärnet

Heleneborgsgatan 50, Stockholm

En stor förening med 70 lägenheter i två olika fastigheter. Uppgång 48 och 50 har målade dörrar och snickerier medans uppgång 52 och 54 har dörrar i laserad ek. Givetvis säkerhetsklass 4 (RC4) och ett komplett brand-, och brandgasskydd.

Bostadsrättsföreningen Wotan

Ynglingagatan 21, Stockholm

Par- och enkeldörrar i ådringsmålat utförande. På pardörrarna har de gamla överljusen bevarats, men målats in tillsammans med dörrarna av våra duktiga dekormålare.

Alltid lika roligt att få visa upp detta rymliga och vackra trapphus.

Bostadsrättsföreningen Hapran 22

Narvavägen 5, Stockholm

En hörnfastighet på Narvavägen nära Djurgårdsbron. Pardörrar ådingsmålade och tillberkare i likhet med de gamla dörrarna. Enkeldörrar till vindsvåningar har en yta av massiv och fanerad valnöt. Dörrarna har bytts i etapper då varje lägenhetsinnehavare själv bekostar dörrbytet.

Bostadsrättsföreningen Fanan 20

Narvavägen 16, Stockholm

En fastighet uppförd på 30-talet med enklare spegling i gårdshus och släta dörrar i gathuset. Yta och foder är av massiv och fanerad mahogny. Vi tillverkare även dörrar mellan fastighet och innergården samt till två lägenheter med ingång direkt från gården.

En roligt projekt med lite flexibilitet i design och utförande.

© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng