Säkerhetsdörrar i Göteborg

Kontakta oss om du söker säkerhetsdörr i Göteborg och omnejd.

Gör en förfrågan gällande säkerhetsdörr från Torterolo & Re

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din förfrågan. De fält som markerats med * är obligatoriska, övriga är frivilliga. Tveka inte att kontakta oss via exempelvis info@torteroloere.se om något är minsta oklart.

Nyckelfärdiga lösningar

Vi utför kompletta installationer av exklusiva säkerhetsdörrar i Göteborg och hela Göteborgsområdet. Från tillverkning till färdig installation utan mellanhänder garanterar kontroll och kunskap i alla led.

Oavsett om det rör sig om avancerade dörrar i sekelskiftesstil eller säkerhetsdörrar av moderna snitt är vi specialiserade på att anpassa säkerhetsdörren just efter era tycken och krav.

Runt om i Göteborg finns referensobjekt med våra säkerhetsdörrar installerade. Önskar ni en offert kan ni enkelt fylla i formuläret nedan.

Kvalité ingår som standard

För oss är hög kvalité det viktigaste. För oss är en kvalitativ dörr säker, trygg och snygg. Den ska stänga ute tjuvar, ljud och brand, men också ge ett välkomnande intryck med sitt formspråk. För oss är det en stomme av stål med en yta av äkta trä. Det tycker vi är god kvalité och är givetvis standard.

Säkerhetsklassen är 4 enl. SS-EN1627, brandklassen EI30, ljudreduktionen 44dB och brandgastät Sa & Sm.

Klara, färdiga, stopp!

Som standard levererar vi dörrar i säkerhetsklass 4 enl. SS-EN1627. I praktiken betyder det ”stopp” för obehöriga. Det blir allt vanligare att vi tvingas byta ut dörrar i den lägre klassen, klass 3, av olika fabrikat på grund av inbrott.

Är tryggheten viktig för dig och din familj rekommenderar vi därför att välja säkerhetsklass 4.

Säkerhetsdörr i klass 4 (RC4). Installerad 2014 Östermalm, Stockholm.
Låskolvar till säkerhetsdörr klass 4 Exklusiv TR342
© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng