Tillverkare

Torterolo & Re

Tillverkaren Torterolo & Re är en av Europas ledande inom segmentet säkra dörrlösningar

Därtill är företaget känt som aktör framförallt i det högre segmentet designmässigt.
Företaget startade 1964 och började som tillverkare av vackra dörrar, ofta i specialutförande. Så är det fortfarande men med den skillnaden att sedan 80-talet så är alla produkter är säkerhetsklassade. Företaget ägs av familjen Re som är andra generationen. Fabrizio Re är huvudägare och i hösgta grad involverad i tillverkning, utveckling och försäljning.
Torterolo & Re äger sina produktionsanläggningar och fastigheter, för närvarande 31 000 m2 produktionsytor. Detta inkluderar karmfabrik, dörrbladtillverkning stål, specialsnickeri och sammansättning.

Orten Carcare ligger c:a 15 minuter norr om Savona utmed motorvägen till Turin, i distriktet Savona, i Ligurien. I Carcare ligger Torterolo & Re’s 3 produktionsanläggningar.
Största marknaden för företaget är Italien, tätt följt av Frankrike.
I Italien och Frankrike sker försäljningen via agenter och då med hela sortimentet. I övriga länder där företaget finns är det ofta en eller några produkter ur sortimentet som marknadsförs. Dit hör länder som Korea, Kina, Mellanöstern och delar av Afrika, I Europa sker det på detta till exempel i Kroatien, Portugal, Storbritannien, Ryssland och Sverige.
På alla marknader, i och utanför Europa, säljs produkterna enligt europeisk standards och certifiering och CE-märkning. Idag är Torterolo & Re ledande tillverkare av säkerhetsdörrar i Europa.

För er som vill se en presentation av fabriken och produkterna, kika på filmen. Eftersom det är i Italien, är det givetvis på italienska.

© Copyright - Torterolo & Re Säkerhetsdörrar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng